Een recept toevoegen

Heb je een lekker recept voor de slowcooker? Of wil je een variant van een recept toesturen? Of laten weten hoe lekker een recept is? Op dit moment is het (nog) niet mogelijk dat een bezoeker (jij dus) zelf een recept kan toevoegen. Je kunt je recept wel naar ons mailen, zodat wij het kunnen toevoegen aan de site. Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: receptHAALDITWEG@slowkoken.nl; verwijder het woord “HAALDITWEG” uit het e-mailadres (dit voorkomt wat spam…).

Een paar spelregels:

  1. Vermeld onder welke naam het recept genoemd kan worden: jouw ‘naam’ of geuzennaam, alias, pseudoniem, etc. Deze naam komt op de website te staan.
  2. Als het recept van een andere plek afkomstig is (boek, website, tv-serie, vriend(in)), geef dan aan hoe we kunnen verwijzen (evt. met link).
  3. Beschrijf het recept: de ingrediënten en hoeveelheden, de bereidingswijze, de kooktijd in de slowcooker (hoeveel uren en op welke stand: High, Medium, Low) en eventuele variaties. Vermeld ook het volume van je slowcooker.
  4. Stuur ons een e-mail met de informatie uit de bovenstaande stappen (zie hieronder voor het adres).
  5. We lezen de e-mails niet elke dag, zelfs niet elke week, dus het kan even duren voordat we reageren.

Merk op dat het e-mailadres dat we hierboven weergeven niet bedoeld is voor commerciële doeleinden. Voor feedback over de website en het verhelpen van eventuele onvolmaaktheden zie de Disclaimer en het Contact menu-items bovenaan de websitepagina’s.