Door het vocht van de champignons en de kip, is de saus niet zo scherp als je zou denken. Eventueel kun je er wat zure room door roeren.
Ingrediënten
- boter of olie
- 4 kippenbouten
- 200 ml houdbare slagroom
- mosterd (potje, tube, of aangemaakt met Coleman-mosterdpoeder)
- 250 gram champignons, in partjes gesneden
Voorbereiden
- Verwarm de boter of olie in een braadpan. Braad de kippenbouten even aan, zodat er een bruin korstje op zit.
- Meng in de schaal van de slowcooker de mosterd met de slagroom.
- Leg de kippenbouten er plat bij. Giet eventueel vet uit de pan erbij.
- Leg de champignons erop. Giet de slagroom erbij. Zorg ervoor dat de kip bedekt is met slagroom.
Bereiden
Laat een uur of 6 stoven op ‘low’.
Serveertip
Lekker met rijst en een frisse salade of boontjes.