Contact

We horen graag wat je van onze website vindt!

Wil je een recept(suggestie) insturen (kijk hier voor de spelregels), jouw mening over een recept vertellen, een verzoek voor een nieuw recept met een specifiek ingrediënt doen, of heb je een andere opmerking rondom recepten? Stuur dan een mail naar receptHAALDITWEG@slowkoken.nl (haal de tekst “HAALDITWEG” weg uit het e-mailadres).

Indien je van mening bent dat er iets niet klopt, een verwijzing onterecht is, of juist een verwijzing ontbreekt: schroom niet contact met ons op te nemen via een e-mail naar infoHAALDITWEG@slowkoken.nl (haal de tekst “HAALDITWEG” weg uit het e-mailadres). Leg uit (a) wat het probleem is, (b) hoe je aanraadt het op te lossen en (c) hoe we in contact met je kunnen komen. Wij zullen dan in actie komen, de oplossing bestuderen en wellicht meteen doorvoeren. Let wel, een reactie ontvangen, beantwoorden en een oplossing doorvoeren kan even duren (bv. in de schoolvakanties) – we lezen de e-mail van deze hobbywebsite niet dagelijks.

Merk op dat het e-mailadres dat we hierboven weergeven niet bedoeld is voor commerciële doeleinden. Voor feedback over de website en het verhelpen van eventuele onvolmaaktheden zie ook de Disclaimer.